NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Kreatív asztaldíszek - élet a gyertyákon túl

2016. április 03. 01:56 - nagynapneked

Az asztalok a legtöbb esküvőn központi elemként funkcionálnak. A vendégek elég sok időt töltenek ott, így érdemes időt szánni az ottani dekoráció kialakítására.  Az ültetési renden túl figyeljetek arra is, hogy egy olyan helyet alakítsatok ki, ami társalgáshoz és étkezéshez is egyaránt megfelelő, mindeközben egyedülálló vizuális élményt nyújt. 

Mindegy, hogy a vendégeket milyen asztalhoz ülteted, tervezd meg, hogy mi lesz előttük, ha étkezésre kerül a sor és mit látnak majd, ha már nem lesz előttük tányér. Könnyebb dolga van az embernek, ha a násznép ismeri egymást és bárkit ültethet bárhová, ha azonban ez nem így van, érdemes olyan apró dolgokra is figyelni, mint például, hogy a tervezett dekor ne legyen olyan nagy,hogy láthatatlan falat képezzen az asztal két végén ülő között. 
cc3.jpg
Tipp: MÉRJ! Mérd le az asztalt, a díszeket a tányérokat. Tervezd meg pontosan az eszközök elhelyezését. Ha kell ülj le, rendezd be a helyet és ücsörögj ott picit, hogy érezd milyen lesz majd a vendégeknek a nagy napon. Hidd el, az ilyen kis apróságok és figyelmességek különböztetik meg a szokványos esküvőket a profin tervezettektől. A részletek. :)

További helyigényét nyújthatja be az ültetőkártya, a menü, az asztalszámozás… Célszerű ezekre az elemekre is figyelni, ha pedig ők már nagyon nem férnek el sehol, kombináld az asztaldekorral bármelyiket, így helyet takarítasz meg és erre is szuper megoldások vannak. 

Ha pedig a megoldásoknál tartunk: Hoztam pár igazán üdítő és vidám inspirációt. Vannak közöttük nagyon minimál, otthon is elkészíthetőek és egészen őrült kinézetűek is. 

                                            forrás: pinterest.com

Nekem az élő növényes dekorációk lopták be magukat a szívembe, azokon belül is egy új, japán eredetű növény-művészeti ág képviselői, a kokedamák. Itt a növényeket mohával borított földlabdába helyezik. A földlabdában persze mindenféle jó dolog van, amitől a növény értékes tápanyagokhoz jut, kívülről pedig a zöldellő moha gondoskodik a szuper összhatásról. Őrült jól eléldegélnek egymást kiegészítve és semmi cserép, semmi tálka, semmi idegen anyag. :)
kokedama_nagynapneked1.jpg

Én is tartok itthon kokedamát és éppen ezért tudom ajánlani akár otthonra, akár esküvői dekorációnak egyaránt.
kk.jpg                                    ...és íme, itt éppen ajánlom is. 

A héten a hazai kokedamák főhadiszállásán jártam a Petite Planet-nél és hoztam Nektek pár képet, hogy lássátok mennyi formában és méretben létezik. Az egész pici, szinte tenyérnyi apróságoktól, a már inkább fa kategóriába eső növényekig minden méretben megtalálhatóak az üzletben.

Bár ma az asztali dekorokról van szó, természetesen akár lógathatod is a növényeket, mehet belőlük egy - egy az asztalokra, vagy tömörülhetnek csoportosan is. Ha Te is szeretnél kokedamát az esküvődre a Petite Planetnél már bérelni is tudsz, ha pedig annyira beleszerettél, hogy inkább otthon csodálnád őket, ugorj fel a honlapjukra és válaszd ki a leginkább hozzád illőt. 

Ha pedig elnyerte tetszésedet bármelyik inspiráció és segítség kell a megvalósításához, tudod: nagynapneked@gmail.com

Kitti

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr548545972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása