NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Esküvő trendek - 2016 // Eszem - iszom

2016. április 16. 14:05 - nagynapneked

Minden a tortán: Az elmúlt években határozottan megújulnak az esküvői sütemények és torta trendek is. A hagyományos fehér, lépcsőzetes alkotásokat újragondolták a cukrászok és igazi remekműveket alkotnak. A torta is egy olyan eleme lett a nagy napnak, ami személyre szabható. Viszontláthatjuk a dekoráció színeit, virágokat, vagy tipográfiai elemeket díszként. Tükrözik a pár személyiségét, illeszkednek a dekorációba, a koncepcióba. Lehetnek  hagyományos értelemben vett  torták és lehetnek torta alakú sütemény tornyok, itt már tényleg csak a képzelet szab határt. Egyre több pár kér egyedi készítésű tortát, a piac pedig hazánkban is tökéletesen kiszolgálja az igényeket. :) 

Bár kétlem, hogy az éjféli tortavágás valaha is kimegy a divatból, egyre több helyen látok különböző desszert bárokat, ahol a vendégek akár az egész nap folyamán fogyaszthatnak különböző édességeket. Ezek tálalása is vizuális élménnyel párosul, ismét egy hely amit feldobhatunk! A desszertbárokon kívül nagyjából már mindenfélére kialakíthatunk bárt. Nyáron szuperül jön ha van egy limonádé bárunk, de készíthetünk gyümölcsbárt, szivar bárt vagy BÁRmit. (elnézést) Ezek amúgy szuperül alkalmazhatóak szülinapi bulikon vagy kerti partykon is. Én már nagyon várom, hogy kicsaphassuk a grillt a kertbe, a fiúk süssék a husit én pedig a csajokkal tesztelhessem a bubble bar-t.  :) 
limobar.jpg
Ahogy fejlődik a gasztronómia a mindennapokban, úgy az esküvőkön is megfigyelhető, hogy a szokásos menüt felváltja az evés egy új dimenziója amit  újabban interaktív étkezésnek hívnak. Ez annyit tesz, hogy a vendégeket bevonják egyes folyamatokba, például fagyit készítenek előttük vagy látványkonyha szerűen húsokat sütnek az asztalnál, esetleg egy mozgatható pulton.
foodt.jpgEz is egy szuper program ami minden érzékszervre hat, nem mindennapi és szerintem
eszméletlenül feldobja az esküvőket. Ha valaki nem ragaszkodik a megszokott asztalhoz ültetett vendégsereghez jöhetnek a food truckok vagy a grill. A lényeg, hogy tükrözze a pár személyiségét, legyen egy nagy buli az esküvő, a Ti közös napotok, amikor minden előírást és szabályt (amit amúgy addig se tartottatok be) felrúgva megmutathatjátok a szeretteiteknek, hogy ilyenek vagytok Ti. Örüljetek együtt, igyatok, egyetek sokat... aztán jöjjön a tánc. :)

 

Kitti

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

képek: pinterest.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr268546110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása