NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Egy fesztivál esküvő kelléktára - 1. rész

2016. május 04. 17:36 - nagynapneked

Ma ismét egy új témával és inspirációs bejegyzéssel érkezem. Tekintve,hogy közeledik a nyár és a fesztiválok, az ipari stílusú esküvők mellett a másik nagy kedvencemet szeretném kivesézni nektek, ez pedig nem más mint a fesztivál esküvők.
Az
elmúlt években már itthon is találkoztam pár olyan eseménnyel, ahol fellelhetőek voltak a jelei a fesztivál hangulatnak, de most összegyűjtött nektek - két külön bejegyzésben is - hogy mit tehetünk akkor, ha egy hamisítatlan festival weddingről álmodunk. 

teepee_festival_wedding_liron_erel_echoes_wildhearts_0014.jpg
A nyár egyik legjobb része, amikor fogjátok magatokat a barátokkal és nekiindultok a fesztiváloknak. Lehet szó a legnagyobbakról vagy egy apró városka bornapjairól, a hangulat amiért érkezünk mindenkinél jól azonosítható. Ezt az esküvői stílust minden olyan párnak, családjuknak és barátaiknak szívesen ajánlom, akik elég szabad szelleműek, szeretnek a természetben lenni, élvezik a csillagos eget és a meleg nyári szellőben szeretnének pezsgőt kortyolgatni. 
bohem_fesztival_2.jpg
Az első és egyben legfontosabb elem, a helyszín. Mivel nem egy szokványos beltéri rendezvényről beszélünk, elég bevállalósnak kell lenned, ha ezt választod, cserébe azonban eszméletlenül vagány helyszínen lesz az esküvőtök. A legfesztiválosabb hangulatot egy Tipi sátor felállításával lehetne megkezdeni. A Tipi nem más, mint egy kúp alakú sátor, az indiánok használták anno, mi pedig újragondolva természetesen bulizásra használjuk.

A másik sátortípus ami szóba kerülhet, a jurta. Ez a kör alakú, kupolás építmény Közép Ázsiából érkező nomád népek hagyatéka. És ennek örülünk. Mindkét sátor stílus épp elég mobil ahhoz, hogy kedvünkre alakítsunk ki benne különálló tereket. A tágas térben pedig rengeteg programra és tetszés szerinti ültetési rendre vagy akármekkora tánctérre is helyet tudunk kialakítani. 

A makramé azért tűnik jó választásnak, mert a későbbiekben a székeken, asztalokon is visszaköszön a csomózott dekoráció. Növényeket is lógathatunk fonalból készült tartóban, illetve a puha anyaghasználatnak köszönhetően szuperül harmonizálnak a menyasszonyi ruhával, amit a csipkék hazai királynőjének, Sármán Nórának idei kollekciójából választottam. sarmannora.jpg

norasarman.com

A kedves vőlegény Tweed zakóban vonul az oltárhoz amit egy diszkrét Converse cipő tenne teljessé a nagyszülők és hagyománytisztelő vendégek legnagyobb elkeseredésére. Vagányságfaktor tízezer. 

Szóval így állunk most, a következő bejegyzésben pedig tovább boncolgatom a témát és kialakul majd a hamisítatlan fesztiválos összhatás! Ha tetszik az ötlet és Ti is szeretnétek magatoknak hasonló
esküvőt írjatok nekem emailt, ha pedig csak legeltetnétek a szemeteket, akkor íme egy általam tökéletesnek vélt festival wedding video tele energiával és szeretettel.

Teepee Festival Wedding from Liron Erel, Photographer on Vimeo.

 

Kitti

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.


Teepee Festival wedding photo: http://echoesandwildhearts.com
inspo képek: az elmaradhatatlan pinterest.com -ról

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr848686376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása