NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Földközeli árnyalatok // INSPO

2016. június 07. 13:06 - nagynapneked

Tudom, hogy még csak nyár eleje van, de ha esküvői dekor tervezésről van szó, én már az őszi hónapokban gondolkodom. Bevallom nagy kedvencem az ősz, a sok természetközeli szín, az alacsonyan sütő nap és a fák lombjainak változása valahogy mindig furcsa, de kellemes érzéssel töltenek el. Ma a blogon már bemutatott idei Pantone színeket és dekor trend elemeket próbálom egy őszi esküvő hangulatának megfelelően kombinálni. :) Nem tipikus őszi hangulatú moodot hoztam, próbáltam valami újat, de szerethetőt alkotni. Remélem tetszeni fog Nektek!

elements1.jpg

Szeretem azokat a letisztult és gyönyörű esküvői stílusokat, amikben a földárnyalatok és kontrasztként a fémes elemek uralkodnak. Mindemellett minimalista megjelenésükkel kifinomultan stílusosak.

Ahhoz pedig, hogy ez a koncepció ne legyen hűvös hangulatú a színpalettán krémes, bézses árnyalatokat használok keverve egy kis óceán kékkel és zölddel. A mintákat pedig a természetre bízzuk… Az elemek textúrájának végtelen variációja, játéka és kiszámíthatatlansága tökéletesen összképet hoz létre.


A koncepcióhoz szuperül lehet párosítani a már itthon is divatos ásványos, kristályos kőzeteket. Ezeket leginkább terítékeknél, ültető kártyáknál tudjuk felhasználni.

elements.jpg

Remélem Nektek is tetszik a végeredmény. :)

Kitti

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

képek: pinterest.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr738786312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása