NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Kincsek a piacról

2016. szeptember 25. 18:12 - nagynapneked

Nagy kedvenc az indián nyár! A kellemesen hűvös szellő, az erőtlen, de mégis melengető őszi napsugarak valahogy boldogsággal és izgalommal töltenek el és ez a hétvégén olyan méreteket öltött, hogy szinte alig bírtam magammal.

Egy kiadós szombati reggeli után felkaptam hát a napszemüvegemet és nekiindultam a kellemesen csiklandozó későnyári napsugarakat kevésbé élvező életem szerelmével, csupa őszi program után kutatva.

Nálam a jó hangulat néha általában párosul a “Muszáj valamit azonnal vennem a lakásba” érzéssel, és a kellemeset a hasznossal összekötve különböző piacok felkutatására adtam a fejünket. Hogy milyen kisebb- nagyobb lakberendezési tárgyakba invesztáltam valószínűleg teljesen feleslegesen, azt most nem is firtatnám, azonban ebben az emelkedett izgalmi állapotban született meg a mai blogbejegyzés ötlete.

Ha esetleg Ti is hasonlóan piacozásra készültök az ősszel, netalántán még az esküvőtöket is szervezitek, íme néhány kincs, amit nagy valószínőséggel találtok majd a vásárokban és nem mellesleg elég vagány dekorációt is lehet belőlük készíteni a nagy napra.

SZÉKEK

Nem valószínű, hogy bárki nekiállna a piacokon vásárolt erősen felújítást igénylő székekből egy vendégseregnyit felvásárolni, de imádom az olyan dekor elemeket amik a főasztal körüli teret hivatottak kiemelni. Szuper jó példák lehetnek erre a pár székei, amiket akár fel is dobhatunk valami személyessel. 

ÜVEGEK

Minden méretben, színben, formában. Hiszen mennyi mindenre jók a hétköznapokban is, nem igaz? Nem. Őszintén szólva megint beleestem abba a hibába, hogy eszetlenül vásároltam össze mindenféle vázának valót, üveget. Persze itthon sem hagyom kidobni a designos, üres sörösüvegeket hiszen egy nagy projekt részesei lesznek majd egyszer. Mindenesetre már csak azért is buzdítalak Titeket a vásárlásra, mert ha tényleg esküvőre készültök, a felhasználási lehetőségek skálája jóval szélesebb… (na meg legalább nem én veszem meg az összeset) 


KÉPKERETEK

Ne ijedjetek meg tőlük ha rondák, koszosak és lepattogzott róluk a festék. A DIY évtizedét éljük, millió tipp és trükk van a neten, hogy hogyan tudjátok saját kezűleg otthon is felpimpelni a kereteket úgy, hogy illeszkedjenek a wedding koncepciójába, utána pedig a lakásba. HÁH. Win-win ismét.

BÁRMI, AMIBE JEGET TEHETÜNK

Bár már elmúltak a forró nyári napok, annak, aki jövő nyárra tervezi az esküvőjét csak ajánlani tudom a lábas kádak, lavórok és egyéb jégkocka kompatibilis tárolókat. Eszméletlenül vagány pár tucat jégágyban megpihent sörösüveg. Ha pedig később a kertipartyk alkalmával is elő tudjátok kapni az instant hűtőket, akkor az megint óriási öröm lesz.

DOBOZOK

A LEGO-zás művészete. Legutóbb mindenki IKEA-jában láttam egy nagyon kedves kis megoldást, amit piacon talált, jobb minőségű zöldségesdobozokból is meg lehet valósítani és sokfunkciós installációként is hasznosítható az esküvőkön. Utána pedig irány a kamra vagy alakítsunk ki belőle mini fűszerkertet. IGENIGENIGEN!
doboz.jpg

GYERTYATARTÓ MINDENBŐL

Ez is a hétvége egyik nagy felismerése, miszerint gyertyatartót szinte tényleg bármiből lehet készíteni. Persze ne a kész terméket keressétek ebben az esetben sem.

 

TÁBLÁK 

Üdvözlőtábla, irányjelző tábla, menü, ültetési rend, programtábla és még sorolhatnám. Elég sok felhasználási módja van egy jó állapotú, megpimpelhető táblának esküvőkön. Csak egy kis fantázia, ecsetek és festék kell hozzá.

tabla.jpg

 

Kitti

 

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

 

 

 

A képeket megtaláljátok a pinterest.com oldalon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7311742511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása