NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

A leghasznosabb esküvőszervező applikációk

2016. október 09. 15:40 - nagynapneked

„Az okostelefonok előtt is volt élet és úgy is mindent meg lehetett oldani.” - Hallja az ember az előttünk menetelő generációtól. Bevallom én egyre kevésbé emlékszem azokra az időkre, amikor még vonalas telefonon beszéltük meg a bandázást a kis parkban péntek este 7-re és homályos emlékeim vannak a „3mp-zésről” is, de visszagondolva elég szívmelengető érzés.

És ismét egy elcsépelt mondat következik: Felgyorsult világunkban szinte már elképzelhetetlen, hogy okostelefonjaink különböző applikációi ne segítsék életünk minden területét. Mérheted, hogy hány kalóriának megfelelő császármorzsát toltál be ebéd helyett, megrökönyödhetsz rajta, hogy az irodai munkádnak hála kevesebbet sétálsz mint egy nyugdíjas éveit töltő és minden reggel benyomhatod a szundi funkciót, hogy a keservesebbnél is még nehézkesebb legyen a felkelés.

De ha már ennyire bekúszott a mindennapjainkba a telefonunk, használjuk persze sok hasznos dologra is. Például egyre elterjedtebbek az esküvőszervező app-ok is és mivel ez még mindig egy esküvős blog, ma elhoztam Nektek pár applikációt.

Elöljáróban bevallom, hogy egyiket sem használtam még és alapvetően a papír alapú jegyzetelés híve vagyok, még az általános iskolában szórhatták rám ezt az átkot, de a papírírószer fétisem nem ismer határokat, így maradok a jó öreg jegyzetelésnél. Főleg mivel megtaláltam álmaim füzetét is, a „FÜZET” jóvoltából. Lehet ennek ellenállni?
fuzet.jpg

Maradjunkatémánál:

Wedding Wire

Letisztultnak mondható kezelőfelület hasznos funkciókkal. Első körben kiemelném a kedves vőlegények számára kifejezetten hasznos, visszaszámláló funkciót, melynek beállítása erőteljesen nyomatékosítja felhasználóját, hogy mielőbb intézze el az öltöny és cipő kérdést.

Szolgáltatókat kereshetsz, bár sajnos ezek külföldi szolgáltatók, itthon pedig kis hazánkban még senki nem készített egy hasonló app-ot, mindenesetre inspiráció gyűjtésnek és nyálcsorgatáshoz hasznos lehet.
wedding_wire.jpg

Azoknak a menyasszonyoknak, akik maguk szervezik az esküvőjüket hasznos , hogy napi szinten frissítsék és legyenek abszolút naprakészek a költségeket illetően is, erre nyújt kielégítő megoldást a Wedding Wire. Kismillió tétel van a szervezés alatt, amit jobb egy rendszerben kezelni, sem mint utólag sóhajtozni az elveszett információkat bogarászva. Ugyanilyen fontos a „to do” lista. Ilyet én is használok, hiszen az említett kismillió dolog közül nem maradhat ki semmi sem..

Bandázás másokkal. Kérdésed van? Másoknak is. Egy esküvőjét szervező nőt leginkább egy gyermekes szülőhöz tudnám hasonlítani, ha social felületeken történő kommunikációról van szó. Kérdezzetek, válaszoljatok, segítsétek a másikat bármilyen kérdésről is van szó.

Az alkalmazást Wedding Planner by WeddingWire néven találjátok.

Wedding Party

A Wedding Party nevű applikációban az a csodálatos, hogy nincsen túlbonyolítva. Az alkalmazás használatával megoszthattok egymás között képeket mindenféle hashtag használata nélkül. Ez azoknak ajánlott, akik csak a közeli ismerőseikkel, a meghívottakkal szeretnék megosztani emlékeiket és nem kívánják a nagyvilág elé tárni legbensőségesebb napuk megörökített pillanatit.

Van mód ajándéklista leadására és nyomon követésére, illetve arra is, hogy üzengessetek egymásnak. Azoknak, akik nem szeretnének saját esküvői honlapot készíteni, de mégis egyben szeretnék tudni az esemény információit, azoknak ez egy szuper megoldás lehet. És arról se feledkezzünk meg, hogy a vendégek is szívesebben csapnak fel egy applikációt, mint egy hosszú URL címet. Szerintem.
wedding_party.jpg

The Knot

A The Knot esküvőszervező applikációjával ingyenesen tervezheted meg a nagy napot, tarthatod számon a költségeket. Létrehozhatod saját vendéglistádat, kiküldheted a meghívókat és nyomon követheted, hogy kik jeleztek vissza az eseményre. Emellett egyébként itt is lehetőség van a szolgáltatók keresésére és értékelésére, de sajnos még mindig a tengeren túli szolgáltatók között fogunk tudni mazsolázni.

A The Knot app kivételével mindkét applikációt a Amerikai App-store-ból éritek el, de szerintem ennyi áldozatot megérnek.
knot_1.jpg
Összességében jó dolog egy ilyen társ a szervezési időszakban. Mindenkinek ajánlom, aki szervezésbe kezd és nem a papíros jegyzetelés és excel táblák megrögzött híve. Én maradok a füzetemnél. :)

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon!

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.


Kitti

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1611778193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása