NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Hogyan válasszak menyasszonyi ruhát?

2017. május 03. 20:54 - nagynapneked

7 tipp, hogy felkészülten érkezz a ruhapróbára

Az előző blogbejegyzésben arról volt szó, hogy a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása mindenki számára kardinális kérdés, azonban ahhoz, hogy tényleg a legmegfelelőbbet tudd választani, rengeteg tényezőre érdemes odafigyelni. Ha nem olvastad, kattins.

Most pedig íme még 7 jó tanács, amit mindenképpen tarts be, ha ruhapróbára indulsz.

1. Érkezz smink nélkül. Ennek két oka is van, az egyik, hogy így a saját arcbőrödhöz leginkább passzoló ruhát fogod tudni próbálni, illetve így elkerülheted, hogy a sok öltözködés közben összekend a próbálandó darabokat.

2. Érkezz kísérővel. Olyannal, akinek az ízlésében a leginkább megbízol és természetesen közel áll a tiédhez. Több szem, többet lát.

kepernyofoto_2017-05-03_20_50_18.png

3. Cipőben próbálj! Méghozzá olyan sarokmagasságúban, amilyenben a nagy napon is tervezel majd lenni. Na persze ezt is ki kell majd választani, de minden esetben találd meg a szépség és a kényelem egyensúlyát.

4. Jegyzetelj! Vagyis nem Te, hanem a kísérőd. A sokadik ruha után már nem fogtok emlékezni rá, hogy mi nem tetszett a legelső vagy második ruhánál. Jegyezzétek fel a szalon nevét, a modell számát és a ruha pozitív és negatív tulajdonságait. 

5. Majd úgy is belefogyok!” Nem! Ne ess abba a hibába, mint amibe a motivációs farmernaci vásárlásánál. Ne válassz kisebb ruhát, a fent említett szlogennel, hiszen így magadat is megkíméled egy állandó stresszforrástól. Mindenki számára a tökéletes méret kiválasztása a legelőnyösebb minden ruhadarab vásárlásánál és ez a menyasszonyi ruháknál sincs másképp.

kepernyofoto_2017-05-03_20_49_31.png

6. Mozdulj! „Szép ez a ruha, csak ülni nem tudok benne.” Ez a mondat inkább a szalonban hangozzon el, mintsem a vacsorán. Ülj le, táncolj, hajlongj a ruhában, hogy kiderüljön kényelmes lesz e egész nap ezt viselni. Ha a válasz nem, keress tovább, hiszen kár lenne egy kényelmetlen, de szép ruhában tölteni a napot egy kényelmes és szép ruha helyett, nem igaz?

7. Irány a természetes fény! Szerencsére a legtöbb szalon fényviszonya nem hasonlítható össze egy pláza próbafülkéinek erős spot világításaival, de minél több természetes fény éri a ruhát, annál biztosabb lehetsz benne, hogy nem az esküvő napján fogsz szembesülni a ruhád árnyalatival. Gyerünk a fényre csajok!

Ha további segítség kell a szervezésben vagy szeretnél velem dolgozni írj nekem a kitti.boros@nagynapneked.hu email címre.

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.
Képek: onedaybridal.com.au

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr412478245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása