NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

"ModMono", az elegáns és individualista esküvők kedvelőinek

2016. április 24. 12:07 - nagynapneked

Modern, minimalista és monokróm. Azaz a „ModMono” az idei év válasza a 2015-ös monokróm minimalizmusra. A különbség ennél a stílusnál annyi, az előzőhöz képest, hogy sokkal puhább vonalakkal találkozhatunk, kevésbé merészek a minták, megjelenik a blogon már említett márvány és a körkörös formák, a geometrikus alakzatokkal szemben.

Ezek az árnyalatok nem tipikus esküvői színek, pontosan ezért lehetnek érdekesek. Érdemes halvány pír színt és gleccser szürke árnyalatot keverni, így egy sokkal visszafogottabb, minimalista stílust kapunk.
modmono4.jpg

A részletek: Röviden: elegáns és individualista. Az amúgy is trendi, merész tipográfiai elemek nagy szerephez jutnak. Akár sötét, egy színű háttér előtt, akár a márvány adta mintákon. A virágos dekorációk vezessék a tekintetet, ne használjunk sok színt, törekedjünk a minimalizmusra, ugyanakkor mivel a  növények figyelemfelkeltőek a hűvös eleganciával jellemezhető térben, ügyeljünk rá, hogy a zöldek funkcionáljanak a térben.

A köszönő ajándékok és egyéb kiegészítők hozzájárulnak az összhang megalkotásához, minden apró kicsi részlet tervezésekor lebegjen a szemünk előtt a három szó: Modern, minimalist
a és monokróm.

A ruha: Egy ilyen környezethez a legtöbb menyasszonyi ruha nem passzolna. Egy  modern menyasszonynak elegáns és kifinomult stílusú ruha dukál. Leginkább egy bonyolultan szőtt, részletgazdag, nyitott hátú ruhát tudok elképzelni. 

jpg.jpg

Tudom, hogy kicsit sötét és elég merész összeállítások, de valljuk be elég egyedi és kifinomult stílus a ModMoNo. Nektek tetszene? :) 

 

Kitti

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

 

képek: pinterest.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr348645188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása