NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Esküvő a sivatagban

2017. január 26. 18:02 - nagynapneked

Szuper esküvőre bukkantam a Green Wedding Shoes oldalán. Szeretném megmutatni Nektek, hiszen az egész hangulata eszméletlenül a szívemhez nőtt. 

jtruins-wedding-06-2.jpg

A nap főszereplői Krystal és Josh, akik egy varázslatos és bensőséges sivatagi esküvőt álmodtak meg maguknak barátaikkal és szeretteikkel. 

A helyszín, Ruin Venue egy 160 hektáros kanyonban található, Pioneertown / Califronia / közlében. Az 1920-as években egy bányászcsalád élt és dolgozott ezen a területen, ők építették a most romosan álló kőházat. 

jtruins-wedding-24.jpg

A helyszín amúgy rendezvényhelyszínként  üzemel, szóval nem Krystal és Josh volt az egyetlen, akik itt tartották az esküvőjüket, de ez szerintem semmit nem veszít a hely szépségéből. Az esküvő minden elemét saját maguk álmodták meg és kis családi és baráti szívességgel, de ők is valóstották meg. A menyasszony csokra is saját készítésű, a tiarája pedig egy antik Indonéz fejdísz, amit felújíttatott az esküvőre. 

Számomra a zene mindig nagyon fontos elemét képezi az esküvőknek, illetve úgy általában az egész életemnek, így mindig lázba jövök, ha valami nagy kedvenc hangzik el bevonuláskor, az aláíráskor, vagy a kivonuláskor vagy bármikor. Itt is ez történt. A GWS beszámolója szerint a következő dalok szólaltak meg a szertartás alatt: 

kepernyofoto_2017-01-22_20_54_15.png

Szóval én csak szeretnék bíztatni mindenkit, hogy EZT IS LEHET! TESSÉK ATOM MENŐ ZENÉKET VÁLASZTANI AZ ESKÜVŐRE. 

És ha az lenne az első gondolatotok, hogy "dehát itthon nincs is sivatag..." akkor hessegessétek is el, mert vannak ennél is csodálatosabb helyek itthon, ahol ugyan ilyen, sőt még szuperebb esküvőt lehet tartani. 

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

 

photography: Caleb John Hill Photography // venue: The Ruin Venue in Pioneertown, California // event design, planning + florals: the couple // wedding dress: Claire Pettibone // veil: Claire Pettibone // reception headpiece: antique Indonesian tiara refurbished and embellished by the bride // shoes: Jeffrey Campbell // bridesmaid dresses: the Reformation // hair + makeup: Lauren Paez Burt // groom suit: Burberry // invitation: Blue Eye Brown Eye // program: DIY // catering: Max City BBQ // pies: Modern Love Pie // rentals: Thrifted Sister VintageBaker Party RentalsToast Party Rentals // officiant: Andres Rigal // ceremony music: Whiskey Business // reception music: Boys Regular

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr5012146403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása