NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

2017 legmenőbb dekor trendjei

2017. január 10. 18:26 - nagynapneked

Ilyen tuti nem lesz minden esküvőn!

A blogon volt már szó arról, hogy a lombzöld idén óriás sláger lesz. De ezen kívül is tartogat szuperségeket az év. Aki követi a blogot, tudja, hogy imádom a minimalista, modern dolgokat, oda vagyok az indusztriális stílusért, a fémekért, a sötét színekért. Összegyűjtöttem Nektek, hogy milyen idei új trendek dobogtatják meg éppen a szívemet. 

Íme:

PAUSZPAPÍR

Meghívók, borítékok, ültetőkártyák és még sorolhatnám. A pauszpapír egy nagyon vékony, áttetsző, fehér színű papír. (Alapvetően fehér, de már rengeteg színben árusítják.) Kézzel rajzolt műszaki rajzokhoz használják, szuperül lehet velük másolni az áttetsző jellegük miatt.

Az irodaszer fétisem teljes kiteljesedése, itthon is halmokban áll az asztalomon, valamit mindig alkotok belőle. Imádom az anyagát. Borítékként sejtelmes hatást kelt… szinte mindennel lehet kombinálni.

PLASZTIK ÉS ÜVEG

Jó minőségű plasztik anyagok vagy vékony üveg lapok lesznek nálam az idei év sztárjai. Kellemes, letisztult hatást keltenek, millió dologgal lehet őket variálni és még abszolút nem elcsépelt.

Meghívók, ültetőkártyák, menük készülhetnek belőle. Én is készítettem már feliratokat, nézzétek:

Szerintem szuper lett.

kepernyofoto_2017-01-10_18_19_23.png

Kövessetek instagramon még több inspirációért: www.instagram.com/nagynapneked

Persze a legtöbb betűtípus jól fog mutatni az áttetsző lapokon, de ha van rá mód, akkor itt vessetek be egy jófajta kalligráfiát, mert az kelti majd életre igazán a lapokat.

VILÁGÍTÓ TÁBLÁK

Igen, igen, igen! Itt már írtam nektek tavaly, hogy sebesen közeledik a neon feliratok és világító dobozok reneszánsza, de decemberre aztán ellepte a karácsonyfák alját az egyik lakberendezési áruházban kapható mini világító doboz. Vagy csak az én ismerőseim vásárolták fel őket? / Természetesen én is beszereztem egyet, túl nagy volt a kísértés. /

Szóval jönnek a dobozok. Igen…. És világítanak. Egy esküvő tervezésekor alapvetően is nagy hangsúlyt fektetünk a fények tervezésére, hiszen eszméletlenül fontos szerepet játszanak a hangulat fokozásában, de ezekkel a dobozokkal tovább perszonalizálhatjuk az eseményt és adhatunk plusz egy kis hangulatot akár a bejáratnál vagy a zenekar háttereként.

PROTEA

A földöntúli húsevő növény kinézetű virág nálunk is beszerezhető. A legkülönbözőbb színekben pompázik, a legkisebbektől az egészen óriási példányokig mindenféle méretben kaphatóak.

Én leginkább menyasszonyi csokorba ajánlanám és nem kell túlzásba vinni, egy nagyobb fejű példány elég is lehet, íme a kedvenc megoldásaim.



Szóval ezek az idei kedvenceim, már nagyon várom, hogy akcióban is használjam őket!

Kitti

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.


A képek forrásait itt találjátok: https://hu.pinterest.com/nagynapneked/2017/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6412116113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása