NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Menny alkoholt rendeljek az esküvőre?

2017. január 29. 19:19 - nagynapneked

Esküvői alkohol kisokos

Miből mennyit?

Kényes kérdés ez az alkoholfogyasztás dolog. Ha túl kevés van belőle az a baj, ha túl sok, akkor pedig az. :)

Az alkoholfogyasztásnak és felszolgálásnak is ugyanúgy, mint a legtöbb dolognak bevállt, van egy módszere az esküvőkön. A legegyszerűbb szemléltetés érdekében íme egy ábra, amit érdemes alkalmazni, ha saját magatok tervezitek meg az italmennyiségeket.

Kezdésnek legegyszerűbb, ha három csoportra osztjátok az italokat. A sör, bor és tömény italválaszték biztosan lefedi mindenki ízlését. Normál fogyasztás mellett egy üveg bort 4 fő iszik meg, míg egy üveg töményből kb. 18 főnek tudunk tölteni. 

alcohol.jpg

Óránként egy kör itallal számolunk az első hat órában. Valószínű ezután úgyis ketté osztódik a társaság és lesznek akik alkoholmentes italokkal folytatják és lesznek, akik dupláznak. :)

A lényeg, hogy a helyszínnel egyeztessetek az esküvőt megelőzően, és tisztázzátok a italok timingolását, akkor nagy baj már nem lehet. 

Csin-csin!

Kitti

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1312167081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása