NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Bohém szeretet fesztivál @ Tel-Aviv

2016. május 08. 20:59 - nagynapneked

Az előző fesztivál esküvős bejegyzés végén szereplő videó nagyon megdobogtatta a szíveteket és sokan érdeklődtetek felőle. Kis kutatómunka után sikerült több információra is ráakadnom, így ma picit részletesebben is szeretném bemutatni nektek – inkább szervezési szemszögből – Emma és Ofer nagy napját.

Teepee Festival Wedding from Liron Erel, Photographer on Vimeo.

Adott ez a két ember, akik egy tényleg nagynak mondható vendégsereggel rendelkeznek, ami nagyjából 450 főt takar és tudják, hogy valami nagyon különlegeset szeretnének. Elképzelésük szerint egy „bohém szeretet fesztivál” megvalósítására törekedtek. Azt hiszem ez sikerült.

tev9.jpg

A nagy létszám miatt a helyszínválasztásuk nem volt egyszerű. Tudták, hogy szabadtéri rendezvényt szeretnének, sátras, tábortüzes programokat. Mivel Tel Avivban is él a nyár folyamán a tűzgyújtási tilalom és nem állhatsz neki minden bokorban tábortüzet csiholni, mindenképpen egy privát, óriási területre volt szükségük, amit a nyüzsgő várostól nem messze, egy olajfa kert képében találtak meg.
Itt bátran lehet játszani a tűzzel és mivel nincs mesterséges világítás, így semmi zavaró tényező nem állta útjukat a fények tervezésénél, és éppen elegendőnek bizonyult a 20 hektáros terület a 450 vendég befogadására.

A fotós és egyben akinek a videot is köszönhetjük Liron Erel, pontosan átérezte a hangulatot és a rengeteg energiát, szeretetet ami az esküvőn jelen volt. Elmondása szerint egyébkén a legtöbb időt azzal töltötte, hogy a kedves pár után futkosott a gépével, hiszen folyamatosan csinálták a műsort és érkeztek egymás utána a pörgősebbnél pörgősebb programok. Szerelem, futás, csók, ölelés..ismétlés.

Minden esküvő egyik kulcspontja a fény. Mivel a nagy nap nagyon korán elkezdődött és hajnalig tartott, minden napszaknak megfelelően kellett gondoskodni a fényekről.
Az esti fényeket a szervezők úgy jellemezték, hogy egy Pink Floyd koncert és a Burning Man keverékére törekedtek. :D Hát igen, nem kell csak az egyiket választani. Ez az eklektikus összeállítás pedig varázslatos hangulatot kölcsönzött az amúgy is varázslatos ligetnek.

A helyszínen a teljes fesztivál hangulatot pedig néhány sátor, vintage bútorok, rengeteg kaktusz, tábortűz, egy élő zenekar, a későbbiekben pedig egy DJ tette teljessé.

Az egész eseményt az elszigeteltség érzése, a hangulat, hogy ez a saját kis mini fesztiváljuk felejthetetlenné tette minden résztvevő számára. A boldogság sugárzik a szemekből és bevallom nem gyakran érzékenyülök el teljesen ismeretlen emberek esküvői videói láttán, de ez annyira energikus és szeretetteljes, hogy picit megkönnyeztem.

tev5.jpg

 

Kitti

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

Photography & Video: Liron Erel

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr418688852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása