NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Esküvő trendek - 2016

2016. március 17. 16:31 - nagynapneked

Márvány máshogy…

A 2015-ös év esküvői trendjei között sok vízfestékes megoldást láthattunk. Ezek azért voltak kifejezetten szuperek, mert akár mi magunk is elkészíthettük a DIY változatokat. Bármilyen színben és rengeteg technikával tehettünk minden meghívót vagy ültetőkártyát egyedivé. Ezeket az alapokat, vagy ha úgy tetszik háttereket váltja fel idén a márvány.

Az akvarell nyomatok után most egy kicsit indusztriálisabb, modernebb és letisztultabb hatást érhetünk el, ha márvány mintás megoldásokat választjuk. És nem kell félni tőlük!

Személy szerint ez lesz az idei év kedvence nálam, hiszen amennyire ijesztő első hallásra a márvány gondolata, olyan játékos és elegáns megoldásokkal találkoztam. Nézzétek csak!

marble_4.jpg

A márvány nem minden esetben a szürkét jelenti. Ehhez a megoldáshoz tökéletesen lehet alkalmazni a Pantone által a 2016-os év színének kikiáltott rózsakvarc és derűs kék színeket! Lágy hatást keltenek és diszkrét színvilágukkal kifinomult megjelenést kölcsönöznek az eseményeknek, vagy a lakásnak. 

Ahogy a beton kiegészítőket, úgy a márványt is használhatjuk lakberendezésre. És milyen jól mutatnak! Aki szereti a beton hűvös eleganciáját, nagy valószínűséggel hamar meglátja a lehetőségeket ebben az anyagban.

marbla6.jpg

Ha tetszik a márvány party elképzelése, írj egy emailt a nagynapneked@gmail.com címre és álmodjuk meg együtt a részleteket! :)

Kitti

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.


Képek: pinterest.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr548490176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása