NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Esküvő trendek - 2016

2016. március 17. 16:47 - nagynapneked

A tavalyi beton, réz és természetközeli, „mindent a kertből” koncepciók után idén új anyagokkal, stílusokkal, formákkal, színekkel próbálnak megbarátkoztatni bennünket. Bár személy szerint tőlem egyik-másik egészen távol áll, év végére még az is lehet, hogy beléjük szerelmesedem. Íme az első, amivel egyből a mély vízbe ugrunk. Bevállalós menyasszonyok sorakozó!

Minták, nyomatok, pálmák

 
Első ránézésre inkább egy jungel tematikájú szülinapi zsúr dekorációjára hasonlított a legtöbb általam talált inspirációs kép amibe belefutottam, de sikerült szuper elegáns és minimalista megoldásokat is összehalásznom.

A pálma, mint szobanövény engem elsőre leginkább a 90-es évekre emlékeztetett, amikor minden barátnőm szülei (na jó, természetesen az enyémek is) időt és energiát nem kímélve próbálták életben tartani a hatalmasra nőtt, leginkább porfogóként funkcionáló „szobapálmákat”. 

Hát ezek nem azok a pálmák! 
Merész. Formabontó. Nem hétköznapi.

Válasszunk ki egy általunk kedvelt motívumot, mondjuk egy karakteres levelű növényt és határozzuk meg ezt a nagy nap központi elemeként.

palm_2_1.jpg
Szemünk előtt mindig az a cél lebegjen, hogy minden dekorációs elemet és kiegészítőt ( amit szeretnék és lehet) ennek a mintának az oltárán áldozunk fel. Az arany középút természetesen itt is fontos szerepet játszik, ne akarjunk őserdőt csinálni a vidéki kis kápolnából, mindent csak mértékkel használjunk. Az esküvői meghívón, a csokorban, a terítéken visszaköszönő levelek formája és színe nagyon erőteljes, így nem ajánlott egyéb hangsúlyos kiegészítőkkel kalkulálni.

palm_1_1.jpg

Ha valaki beleszeretett a trópusokat idéző hangulatba, de az esküvőjére túl merésznek találja egy abszolút kompromisszumos megoldást szerencsére még így is tudok javasolni. A leánybúcsút! Képzeljétek el, hogy egy trópusi szigeten tartjátok a bulit, ugye, hogy alap kellék a pálmalevél és innen már csak egy karnyújtásnyira vannak a színes, édes koktélok!

Ha tetszik a pálmás buli gondolata, írj egy emailt a nagynapneked@gmail.com címre és álmodjuk meg együtt a részleteket! :)

Kitti

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.


Képek: pinterest.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr438490206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása