NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Eklektikus fesztivál esküvő

2016. május 26. 12:20 - nagynapneked

Hello Mindenki!

Megérkezett a nyár és vele együtt hamarosan megkezdődik az éves szabadságolási szezon, a fesztiválok és a nyári dübörgő esküvőszezon. Az elmúlt hónapokban rengeteg olyan párral találkoztam akik a szokványostól teljesen eltérő felfogással közelítették meg az esküvő kérdését és legtöbben inkább mint egy óriási bulira, a szerelmük és boldogságuk megünneplésének fesztiváljára gondolnak. Imádom ezt a hozzáállást, a gondolatmenetet és azokat az ötleteléseket amiken ilyenkor szinte fulladásba torkollva nevetünk az elvetemültebbnél elvetemültebb ötleteken, amik persze végül felkerülnek a „megvalósítandó” listára.

Ma egy szintén merész koncepciót hoztam nektek, továbbgondolva a fesztivál vonalat és mégis picit újratervezve azt. Most egy igazán eklektikusnak mondható összeállítást hoztam és remélem látni fogjátok majd, hogy mennyi mindent fel lehet használni, be lehet építeni egy egy esküvőbe.

Inspiráció

Alapgondolatom, hogy jelen esetben az esküvő egy olyan hétvége, amikor a hangsúly a szórakozáson, a nevetésen, a családon és természetesen a barátokon van. A terv, hogy egy egyszerű kertből csodaországi hangulatot varázsoljak, ahol minden érzéket rabul ejtünk. (micsoda szófordulat) De a lényeg ez. Kiszakadni a valóságból, hátrahagyni a nyűgöket és megpihenni, szórakozni.
eklektik.jpg

Dekor

Mindenki aki járt már fesztiválon, tudja, hogy az elkápráztatás már a bejáratnál megkezdődik. Épp ezért erre is nagy hangsúlyt fektetünk. Legyen egy kapu a valóság és csodaországunk között, egy jól behatárolható vonal, ahol megjelenik a WOW faktor és kezdetét veszi a fesztivál.

A legtöbb fesztiválon a dekoráció leginkább az otthon is elkészíthető, családias hangulatot idézi. Ezt azért is fontos, hogy a vendég egyből úgy érezze, hazaért. A kézzel készített szalagok, a színes vázák és a normális esetben nappaliba készített bútorok mind hozzájárulnak, hogy megteremtsük az ismerős, kellemes érzést.
Kreatív anyagokat tekintve elengedhetetlen egy térkép, plakátok, táblák, irányjelzők. Bútorok mellé jöhetnek a puffok, használt szőnyegek és itt is elengedhetetlen a fény, amivel itt legjobban a színes izzókkal, meleg sárga izzósorokkal, lámpásokkal tudunk játszani.
eklektikk.jpgMint minden esküvőn, itt is központi elemet játszik az étel. Ha már szabadban vagyunk érdemes kihasználni és egy pénteki grillezéssel, majd egy szombati ültetett vacsorával kalkulálni. Az asztaloknál és a terítéseknél a stílusok kiválasztására nem kell nagy hangsúlyt fektetni. Jöhetnek a barna vagy színes üvegek, fa virágtartók, gyógynövények. Rusztikus keretek fáról lógatva, zsákvászon anyagra kézzel készített minták és rengeteg szín, fény és zene. 


Valahogy így képzelem egy kellően eklektikus minifesztivál alapkellékeit. :)

Kitti

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.


képek: pinterest.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr48748444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása