NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Modern ékszerek, modern menyasszonyoknak

2016. december 05. 13:07 - nagynapneked

A menyasszonyi ruha után közvetlenül a soron következő, nagy fejtörést okozó tétel, a tökéletes ékszerek kiválasztása. Ez talán még nehezebb falat, mint magát a ruhát kiválasztani, hiszen itt már tényleg rengeteg dolgot érdemes szem előtt tartani.

A kiegészítő megválasztásakor érdemes figyelembe venni a ruha stílusán kívül az általunk megálmodott frizurát. A tökéletes haj pedig csak a tökéletesen megválasztott környezetben lesz életképes, hiszen ha pl. tengerparti esküvőről álmodozunk, a göndör fürtöket tartogassuk más alkalomra, hiszen a pára fél pillanat alatt fog megszabadítani bennünket a tökéletesen belőtt lokniktól.

Szóval minden mindennel összefügg, de hogy ne kanyarodjak el nagyon a témától, a tökéletesen megválasztott ékszer, főleg ha valami nem mindennapi megoldást szeretnénk, nem egyszerű dolog.

Milyen szerencse, hogy ma pont hoztam pár eszméletlenül menő ékszert menyasszonyoknak, így lehet, hogy picit egyszerűbb lesz a keresgélés és a választás. Szebbnél szebb nyakláncok, karkötők készülnek külföldön és itthon is egyaránt, de most olyan megoldásokat hoztam Nektek, amikkel nem fogtok minden esküvőn összetalálkozni. Felejtsétek el a virágkoszorúkat, íme itt vannak a jövő év legmenőbb ékszerei.

Choker őrület

Áááááááá abszolút 90-es évek. Y generációs őrület. Idén még nem találkoztam vele az esküvőkön, de jövőre nagy kedvenc lehet... természetesen nem csak a vendégek körében.

Az eredetileg bőrből készült, nyakörv szerű variációk helyett, a jóval visszafogottabb megoldások hódítottak idén. A vékony bőr vagy selyem pánt megbolondítva valamilyen medállal vagy pár réteg keskeny arany vagy ezüst lánccal, óriás kedvenceim voltak.

Láncok a testen

Legyen szó elől vagy hátul mélyen vágott ruháról, a legtöbb esetben a ruha vonala kívánja a hasonló ívben ereszkedő nyakéket. Tökéletesen finom, légies és elegáns. A nyári menyasszonyok legjobb barátja. 

Rengeteg variációja létezik. Hordhatjuk nyakékként, egész felsőtesten horható ékszerként, vagy csak vállat takaró palást szerű díszként. 

Modern tiarák

Imádom az újhullámos tiarákat, amik akár fátyollal megfűszerezve modern köntösbe bújtatják a hagyományos viseletet.

A legkülönbözőbb stílusú fejdíszekre bukkanhat az ember egy kis keresgélés után, nem muszáj klasszikus ruhához párosítani őket.

A csodák egy részét a graceloveslace.com.au és a pinterest.com oldalon találjátok.

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon!

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

 

Kitti

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1912024553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása