NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Lánybúcsú szezON

2016. március 17. 15:24 - nagynapneked

Lassan, de biztosan megkezdődik a leánybúcsú szezon és megtelik a város az idei év legboldogabb menyasszonyaival és örvendő hadseregükkel.  Az „utolsó” buli, az „utolsó” szabad éjszaka…  A leányélet lezárásának meg kell adni a módját, hiszen elég nagy mérföldkő ez egy nő életében.  Eddig azt hiszem, egyetérthetünk.

Nyáron a várost járva mindenki belebotlik egy-egy alkoholtól áztatott lánycsapatba, akik őrült módjára próbálják bekebelezni a rájuk váró nap vagy éjszaka minden momentumát. Előkerülnek a műanyag tiarában mosolygó barátnők, a wc papírba tekert vagy tütübe erőszakolt menyasszonyok.

Elkezdődik az „utolsó hajrá”, a „mindent beleadunk”, megkezdődik a féktelen öröm kinyilatkoztatása, amit egy gyenge alkoholmérgezés és rettentő másnap követ.

Rengeteg érthetetlen leánybúcsú programról hallottunk bizonyára mindannyian, kezdve a vetkőzős fiútól, a telefonbetyárkodáson át a pénisz alakú süti árulásáig. Akármikor hallok egy ilyen történetet, mindig felsikít bennem egy nő/rendezvényszervező/józan ember, hogy MIÉRT?

Természetesen értem, hogy buli… értem, hogy az utolsó nap, értem azt is, hogy az alkohol csodákat képes művelni az agyunkkal, aminek hatására férfi nemi szerv alakú nyalókákat szopogatunk a nyílt utcán egy esés következtében összemocskolt fehér fátyolban, de számomra valamiért az utolsó „leányként” töltött nap teljesen másképp él a fejemben.

Hé, Csajok! Legyen ez a nap egy olyan nap, amelyre ugyan úgy, mint minden esküvői előkészületre, szántok időt és energiát. Ez egy szuper alkalom a barátságotok és boldogságotok megünneplésére és arra, hogy lezárjatok egy korszakot!

Nagyon sokat írhatnék, és fogok is az általunk megálmodott leánybúcsúkról. Első lépésként szeretnék olyan csajos, de diszkrét, szerethető, elegáns és igazán emlékezetes dekorációkkal és kiegészítő elemekkel előrukkolni, amilyeneket mi is előszeretettel valósítok meg. 

Kitti

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

Képek: pinterest.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr58489920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása