NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Indusztriális esküvők, szeretlek Titeket!

2016. március 20. 15:33 - nagynapneked

Nyers falak, beton, fém, tégla. Óriás belmagasság, nagy terek. Leszámolva a vintage stílusú esküvőkkel, itt az új trend, ami amerikában trend egyelőre, de ami késik nem múlik és remélem mihamarabb berobban kis hazánkba is. Addig pedig, annak örülök, hogy ritkaság számba megy. :)

industrial7.jpg

A falak csupaszsága és a nyers beton önmagában nagy szerelmem, de az esküvők kedvéért ezeket az egyszerű tereket hangulatos helyszínekké lehet varázsolni.industrial3.jpgPár alapszabály:


FÉNY - FÉNY - FÉNY!!!

A fémes színek ellensúlyozása érdekében érdemes sok mesterséges vagy lehetőség szerint természetes fénnyel tervezni ezeket az esküvőket. Attól, hogy hűvösek a színek, nem kell sötét és rideg helyszínekre gondolni. Sok ipari épületnek hatalmas fémkerezetett üveg ablaka van, amin csak úgy dől be napközben a fény, ezzel is barátságosabbá varázsolva a légkört. Ha pedig lement a nap, felkapcsolhatjuk az égőket. 

Személy szerint azért szeretem ezt a fajta világítást, mert emlékeztetnek bizonyos pillanatokra. A soros égő a karácsony hangulatát hozza el, de természetesen nem hó vagy a fenyőfa jut róla az eszembe, hanem a családi pillanatok. Miért lenne baj, ha egy soros égővel elősegítenénk, hogy mások is családias hangulatban érezzék magukat az esküvőn? Hiszen már egy család vagytok, nem? :)
A nagy, retro égők pedig a nyári kiülős, fröccsözős estékre emlékeztetnek. Ezeket azért célszerű használni, met annak ellenére, hogy beltéren vagyunk, kicsit mégis meleg nyári hangulatot varázsolhatunk a helyszínre... és mert eszméletlenül vagány formákban lehet kapni őket.

industrial9.jpg


MIXELJ

Itt is gondolkodhatunk romantikában, dolgozhatunk csipkével, egyéb anyagokkal. Megbolondíthatjuk a teret geometrikus formákkal, esetleg maradhatunk a farm stílusú kiegészítőknél. Jöhetnek a modern tárgyak, a rusztikus stílus, szinte bármi, a légyeg, hogy ne vaduljunk be teljesen és ne hordjunk mindenféle stílusú dekorációs elemet a helyszínre. :)

Azonban mindegy mit választunk, az ipari terek hagyják magukat öltöztetni és igazán különleges hangulatú megjelenésük lesz. És ami biztos: Nem lesz két ugyanolyan esküvő a városban. :)

industirla12.jpg


KONTRASZTOK

Nyers fal vs. csipke menyasszonyi ruha
Sötét fém csövek vs. rengeteg fény
Beton padló vs. zöld növények

Próbáljátok minden helyszíni adottságnak megkeresni a párját, amitől családiasabb, kellemesebb lesz a hely hangulata. Markáns alapokkal dolgozunk, így lágyíthatunk rajta rengeteget, nem fognak háttérbe szorulni azok a jellegzetességei amikbe beleszerettünk.

Na erre gondolok, amikor azt mondom: kontraszt. :)

69ea1905a2aeb86caf7fe76e3cdb95e9.jpg

Szerencsére kis hazánkban, főleg a fővárosban és környékén rengeteg olyan helyszín van, ami alkalmas lehet ilyen esküvők megtartására, de erről majd kicsit később részletesebben is olvashattok.

Egy ház attól otthon, hogy belakod és a Tiédnek érzed. Egy esküvői helyszín akkor a Tiétek, ha foglalkoztok vele és saját képetekre formáljátok. Törődjetek vele eleget és biztosra vehetitek, hogy meghálálja. :)

Kitti

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

 

Képek: pinterest.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr238492712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása