NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Te vagy a fény az éjszakában

2016. július 01. 11:23 - nagynapneked

Már rengeteget meséltem Nektek a fény szerepéről és fontosságáról az esküvőkön. Most pedig, hogy már 5. napomat töltöm egy fesztiválon, akaratlanul párhuzamot húzok a rendezvények között és mindig azt figyelem, hogy mik azok az elemek, amik abszolút integrálhatóak egy nem hétköznapi esküvőbe. Azt pedig már pontosan nem is tudom, hogy az óriáskerék kellemes cirkuszi hangulata vagy a stroboszkóp szüntelen vibrálása alatt jutott e eszembe, hogy a neonfények reneszánszát kihasználva a mai blogbejegyzés témája a fényreklámok lesznek.
6a0c1f292e1102912885a23b63e0df47.jpg
Jó dolog egyedi és kísérleti módszerek segítségével megoldani a világítást az esküvőkön. A fényreklámok külföldön már egyre elismertebb esküvői kelléknek számítanak és itthon is beszerezhetünk belőle egykettőt vagy akár sajátot is készíttethetünk.

De mire? Bármire! Lehet használni jeleket, hogy segítsen a helyek kijelölésében, esetleg területeket, sátrakat jelző táblákat helyettesíthetnek. Ha a párnak van kedvenc idézete, zeneszövege, kifejezése akkor alapkellék egy neon felirat, eszméletlenül egyedivé varázsolja a teret.

A személyre szabás persze azok számára is megoldható, akik szentimentális, tökéletesen romantikus dekort szeretnének a legmodernebb eszközökkel. Nekik megéri elkészíttetni a saját fényreklámjukat. Lehet ez név, kezdőbetű vagy bármilyen egyéb cukiság.

Nem sok ember gondolja úgy, hogy kísérletezik a világítással, de aki mégis, szerintem még sosem bánta meg. :) Ím egy kis inspiráció, hogy kedvet kapjatok!
11_1.jpg

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

 

Kitti

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr508858370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása