NAGY NAP NEKED

wedding & event planning

Egy randi vízszintesben?

2016. március 17. 12:25 - nagynapneked

Ma nem "első randis" témával jelentkezem, hiszen talán nem tévedek, ha azt gondolom, hogy minden lány sarkon fordulna abban a pillanatban, amikor meglátja a fülledt nyári éjszakában kellemes ringatózó hintaágyat az első találkozó helyszínén. Ha netán vannak férdi olvasók, nekik most azt javaslom, ezt egy későbbi alkalomra tartogassuk. :)

Számomra mindig érthetetlenek voltak azok a találkozók, amik olyan helyszínekre szerveződtek, ahol a két emberen kívül más, zavaró körülmény is jelen volt, például mozi, hangos koncert vagy egyszerűen csak egy filmnézés. Hiszen bár a nők köztudott szuper ereje, hogy akár több dologra is tudnak egyszerre koncentrálni, sajnos ezzel a képességgel nem rendelkezem, így ebben az esetben magamból kiindulva kerülöm a zajos, zavaró, zsúfolt helyszíneket és érdektelen töltelék programokat.

 fugg6.jpg 

Biztos mindenki előtt van egy kép, amikor azt mondom, hogy egy fiú és egy lány egy nyári estén fekszenek a szabadban. Biztos a többségetek egyből egy pokrócon vagy a fűben fekvő, csillagokat kémlelő párra gondolt. Bár a csillagbámulás híve nem vagyok, a fetrengésé annál inkább, így fogadjátok tőlem szeretettel a legkedvesebb hintaágyas, romantikus hangulatú, hintaágyas összeállításomat, azaz a vízszintes randik helyszíneit.

Kitti

 

Segítség kell a tervezéshez? Elakadtál a szervezési munkákban?

Dolgozzunk együtt a Nagy Napodon! 

Elérhetőségeimet és munkáimat www.nagynapneked.hu oldalon is megtaláljátok.

képek: pinterest.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagynapneked.blog.hu/api/trackback/id/tr938489380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása